Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες και φίλοι
Μετά από σειρά κινητοποιήσεων σαν ομάδα καταφέραμε να αποδεχθεί σαν θέμα, η κοινωνία της Κέρκυρας, το πρόβλημα του Νοσοκομείου. Δεν έχουμε όμως πείσει ακόμα τον Κερκυραίο Πολίτη να το τοποθετήσει ψηλά στις προτεραιότητές του. Ενώ όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η Υγεία πρέπει να είναι πρώτο μέλημα μας, εντούτοις λείπει η μαζική συμμετοχή στην διεκδίκηση της.
Εμείς οι Κερκυραίοι Πολίτες εν Δράσει θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε εσάς και να ζητήσουμε την ενεργεί και δημιουργική συμμετοχή σας στην ομάδα μας.
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 19/04/2008 το απόγευμα στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα καφέ του ξενοδοχείου Μπέλα Βενέτσια.

ΚΕρκυραίοι Πολίτες Εν Δράσει

1 σχόλιο:

κ0nSeR+iNa είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΟΡΦΙΑΤΕΣ!
ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕ 'ΦΡΕΝΑΡΕΙ'. ΕΚΤΙΜΗΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.
ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ: margkw23@yahoo.gr.
ΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ Α Γ Α Π Ο Υ Ν ΤΟ ΝΗΣΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!