Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Όποια φίλη ή φίλος επιθυμεί να βοηθήσει την προώθηση της εκδήλωσης των «Κερκυραίων πολιτών εν δράσει» που στόχο έχει να αναδείξει το πρόβλημα των Κερκυραίων «μεταναστών υγείας» ας έλθει να συμμετάσχει στις προσπάθειες μας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ 18/3/08
1. ΠΕΜΠΤΗ 13/3 ώρα 19.00 μ.μ. Συνάντηση στην πλατεία Γεωργάκη για μοίρασμα αφισών στα καταστήματα, μοίρασμα φυλλαδίων, συλλογή υπογραφών, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. (συντονιστής Σάκης Τσούκας)

2. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/3 ώρα 19.00 μ.μ. Συνάντηση στην πλατεία Γεωργάκη για μοίρασμα αφισών στα καταστήματα, μοίρασμα φυλλαδίων, συλλογή υπογραφών, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. (συντονιστής Σταμάτης Γκίνης).

3. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3 ώρα 11.00 π.μ. Συνάντηση στην πλατεία Γεωργάκη για μοίρασμα αφισών στα καταστήματα, μοίρασμα φυλλαδίων, συλλογή υπογραφών, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. (συντονιστής Σταμάτης Γκίνης).

4. ΣΑΒΒΑΤΟ 15/3 ώρα 14.45 μ.μ. Γήπεδο Κέρκυρας μοίρασμα φυλλαδίων. (συντονιστής Γιάννης Κρητικός)

5. ΚΥΡΙΑΚΗ 16/3 ώρα 12.00 μ.μ. Συνάντηση στην Λιστόν για μοίρασμα φυλλαδίων, συλλογή υπογραφών, κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης. (συντονίστρια Νίνα Βιτάλ)

1 σχόλιο:

kefi είπε...

Προσοχή, θα μας κάνουν κομπάρσους!

Στις πορείες των Πολιτών εν Δράσει που μέχρι τώρα έχω συμμετέχει, μόνο με δισταγμό μετά από την συγκέντρωση πήγα και στην πορεία, γιατί με ενοχλούσαν κάτι πρόσωπα του Κερκυραϊκού πολιτικού καθεστώτος, που εκμεταλλευτήκαν την ευκαιρία για να τους στήσουμε εμείς ένα εντυπωσιακό πλάνο για να επιδείξουν την μαχητικότητα τους υπέρ του λαού με πανο και σφυρίχτρες.
Αποκορύφωμα και πιο έντεχνη προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης ήταν η κίνηση της κυρίας Γκερέκου, που στήθηκε μπροστά στην κάμερα του CORFU CHANNEL δηλώνοντας την αλληλεγγύη της με τα αιτήματα μας.
Πως θα μπορέσουμε στο μελλών να περιφρουρήσουμε τις πορείες μας από τέτοιου είδους χειραγώγηση; Τη προτάσεις υπάρχουν;